strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Portreti životinja

 
Neke su miroljubive, nežne i tople a neke od njih znaju da pokažu ne tako prijatnu stranu svoje vrste. Ali gledati ih i biti sa njima je uvek uzbudljivo. Uživajte u životinjskom svetu putem ovog uzbudljivog seijala.

 

Leona

 
Leona je jedina lavica na svetu koja ume da prica. Ona igrom slucaja dolazi u dom profesora Petra koji joj pomaže da pronade svoju bracu koja su se izgubila na putu ka gradu u kome su planirali da grade muzicku karijeru.

 

Dobrica Eric deci

 
Na sebi svojstven nacin jedan od najvecih srpskih pisaca za decu, Dobrica Eric, obraca se deci poezijom I pesmama. On vizuelno I sadrzajno docarava obronke Sumadije, prirodu, svoje detinjstvo. Svaka prica je novo delo ovog pisca koje nije smestio u knjigu vec je ostalo da živi zabeležno kamerom .