1
strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Auronci

 
Sva mora imaju svoje price i svoje legende. Ipak, postoji jedno, ali samo jedno koje nije uspelo da isprica svoju jer su brojne oluje uništile sva bica koja su pokušala da dopru do njega.

 

Mike i Angelo

 
PTV je nova škola za zdravo i zabavno sticanje kondicije u kojoj cete nauciti osnovne i najbitnije principe i uživati u sportu. PTV ce vam pokazati da sticanje kondicije ne mora da bude dosadno, neprijatno, niti da vam se smuci u stomaku. Upoznacete velike svetske sportiste i cuti njihova iskustva i mišljenja.

 

Portreti životinja

 
Neke su miroljubive, nežne i tople a neke od njih znaju da pokažu ne tako prijatnu stranu svoje vrste. Ali gledati ih i biti sa njima je uvek uzbudljivo. Uživajte u životinjskom svetu putem ovog uzbudljivog seijala.