1
strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Bumerang

 
Ekipa Bumeranga iz emisije u emisiju odgovarajuci na pisma znatiželjne dece predstavlja neobicne i cudne stvari, pojave i ljude putujuci širom sveta.

 

Bum tras

 
Bum tras je decija informativna emisija o svim dogadajima u decijem svetu: priredbe, promocije, sportska i druga takmicenja, filmske i pozorišne predstave za decu, saveti lekara, stomatologa, decije knjige, pracenje aktivnosti svih institucija koje su namenjena deci....

 

Sve igracke sveta

 
Igracka je prvi predmet koji deci dopadne šaka u najranijem detinjstvu. Širom sveta I u svim vremenima neke igracke su iste I odmah prepoznatljive, a druge su posebne, kao I kultura naroda iz kojih poticu.